Funfetti cinnamon swirls
Ingrediënten
- 1 blik Danerolles Crispy cinnamon swirls
- Gekleurde hagelslag
- 25 gram boter
- 100 gram poedersuiker
- Eetlepel eiwit of water
Bereidingswijze
Funfetti cinnamon swirls
- Open het cinnamon swirls blik en rol het deeg uit
- Strooi de gekleurde hagelslag over het deeg en rol deze in het deeg met een deegrol.
- Roer 2 eetlepels kaneel door de boter heen.
- Besmeer het plak deeg met de kaneelboter
- Rol de plak deeg op.
- Snijd de rol in 6 plakken en leg ze op een bakplaat met bakpapier
- Bak in de oven op 180-200°C voor ongeveer 15 minuten
- Meng voor de icing de poedersuiker en eiwit of water bij elkaar
- Laat de kaneelbroodjes na het bakken even afkoelen en drapeer daarna de icing eroverheen. Enjoy!