Paas Croiffles (Croissant-Wafels)
Wist je dat je van ons croissantdeeg heel makkelijk overheerlijke wafels kunt maken?
Geniet van een heerlijke croissant-wafel (croiffle) met slagroom, verse aardbeien en chocolade paaseitjes. Het perfecte recept voor een paasontbijt. Zó lekker dat deze traktatie waarschijnlijk zelfs na Pasen geregeld op de tafel zal verschijnen. Enjoy!
Ingrediënten
- 1 Danerolles Croissants Classic
- Boter
- Wafelijzer
- Kleine chocolade-eieren
- Slagroom
- 1 Citroen
- Verse aardbeien
Bereidingswijze
Paas Croiffles (Croissant-Wafels)
- Plof de Croissants Classic blik open.
- Rol het deeg open en snijd het in 6 gelijke vierkante stukken.
- Verdeel de boter op het hete wafelijzer. Leg het deeg op het wafelijzer en bak het goudbruin.
- Meng in een middelgrote kom de slagroom en voeg de geraspte citroenschil toe voor een frisse smaak.
- Serveer de croissantwafels met de slagroom, aardbeien en kleine chocolade-eitjes.