Sticky Cinnamon Swirls met appel en rozijntjes
Ingrediënten
-
1 Danerolles Cinnamon Swirls
-
1 appel
-
40gr boter
-
30gr rozijntjes (30min. geweekt in water of rum, amaretto,…)
-
6 bolletjes vanille ijs
Bereidingswijze
Sticky Cinnamon Swirls met appel en rozijntjes
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Breng de boter op kamertemperatuur zodat hij makkelijk uitsmeert. Meng de boter met de kaneelsuiker (in Danerolles verpakking).
- Schil de appel en snijd hem in dunne plakjes.
- Open het blikje Cinnamon Swirls en rol het deeg uit.
- Verdeel het boter-suikermengsel over het deeg. Leg op de uitgelekte rozijnen en appelschijfjes. Vorm een rol met het deeg en snijd de rol in 6 dikke plakken.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de kleine rolletjes erop. Laat voldoende ruimte ertussen om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken.
- Bak 12 tot 15 minuten, tot de wraps goudbruin zijn.
- Haal ze uit de oven en laat ze een beetje afkoelen.
- Je kunt de wraps zo eten of met een bolletje vanille-ijs.