Sticky kaneelbroodjes
Die zoete smaak en heerlijke kaneel lucht die je huis vult. Word jij ook zo blij van kaneelbroodjes? Probeer nu onze versie van de Sticky Cinnamon Buns met croissantdeeg.
Ingrediënten
- 1 blikje Croissants Classic
- 50gram roomboter op kamertemperatuur
- 2 eetlepels kaneel
- 4 eetlepels kristalsuiker
- 100gram Poedersuiker
- Eetlepel eiwit of water
Bereidingswijze
Sticky kaneelbroodjes
- Laat 50gram roomboter op kamertemperatuur komen
- Roer 2 eetlepels kaneel door de roomboter heen
- Open het croissantblikje en rol het deeg uit
- Knijp met je vingers de snijdlijntjes aan elkaar
- Besmeer de plak deeg met de kaneelboter
- Bestrooi vervolgens royaal met kristalsuiker
- Rol de plak deeg weer terug op
- Snijd de rol in 6 plakken en leg deze op een bakplaat met bakpapier
- Bak in de oven op 180-200C voor ongeveer 15 minuten
- Meng voor de icing de poedersuiker en eiwit of water bij elkaar
- Laat de kaneelbroodjes na het bakken even afkoelen en drapeer daarna de icing eroverheen. Enjoy!